Minnen för livet - låt oss få hjälpa er!

Minnen för livet - låt oss få hjälpa er!

I en unik miljö blandar vi våra 100-åriga cafétraditioner med modern mat - ett måltidskoncept som vi anpassar för dagens alla tillfällen, från frukost till middag, bröllop och fest.

Om Fazer Café & Restaurang Nacka Strand Vi är en mötesplats för smakupplevelser med hälsosam profil som överraskar och dröjer sig kvar. Upplev vår restaurang eller låt oss stå för cateringen till festen. Restaurangen är utformad för att flexibelt kunna hantera allt från det spontana lilla mötet till större fester och event.

Vår matsal

Vi har plats för 270 personer. Beroende på antalet gäster kan vi erbjuda olika sittningar för  Ert bröllop.

Vi dukar upp matsalen med vita linnedukar, vita linneservetter, ni levererar bordsdekorationer, blommor och placeringskort i förväg så vi kan arrangera borden.

Tårta och kaffe dukas upp på buffé vid sidan samt att presentbord finns i lokalen.

Naturligtvis anpassas dukningen efter Era önskemål och möjligheterna är oändliga. Om så önskas finns tillgång till scen med möjlighet att hyra ljud och ljusanläggning för artistarrangemang och framträdande.                  

Bokning
För priser eller bokning av bröllop, vänligen kontakta vår Restaurangchef, Lisa Lind, som ni lättast når på lisa.lind@fazer.com, telefon 08-7168240, eller 0730-832120.