Innovation och kreativitet kring mat - det är vad vi på Fazer älskar. Dessutom har vi över 100 års erfarenhet av att förstå vad vi människor faktiskt behöver, och vill ha. Fazer Food & Co är vårt restaurangkoncept som utvecklar erbjudandet av mat på arbetsplatsen. Vi förädlar de alldagliga kontorsluncherna till inspirerande matupplevelser.

Vi utvecklar erbjudandet för att möta morgondagens sätt att arbeta och leva. Det är innovativa och inspirerande restauranger som har ett nära samarbete med företagen och därför kan erbjuda skräddarsydda lösningar.

Våra menyer är säsongsbetonade och inspirerade av olika spännande kulturer. Med våra kockar som ledsagare, söker vi alltid efter nya möjligheter för att kunna erbjuda dig god och hälsosam mat - som ger energi.

Fazer Food & Co är tillgängliga från morgon till kväll. Vårt erbjudande är säsongsbetonad mat, hälsosam take-away och snacks i en behaglig och välkomnande miljö.

Våra gäster bryr sig mer om, mat än någonsin tidigare och de är alltid på jakt efter något nytt och spännande. Därför lanserar vi inte bara ett nytt varumärke och koncept med Fazer Food & Co, utan en hel familj av matupplevelser (så kallade moduler). Syftet är att kunna erbjuda våra gäster olika matupplevelser. De första modulerna som lanseras är den helt vegetariska Wicked Rabbit och det nordiskt, urbana, avslappnade cafét Hav a Java. Och det kommer fler…